Speciaal voor woningcorporaties: Het veilige huis!

Speciaal voor woningcorporaties: Het veilige huis!

1080 932 CrisisProfs

Crisis-Profs introduceert: Huis van Veiligheid. Alles onder één dak!

Uw woningcorporatie staat als een huis! U bent er voor uw klanten. Zij vertrouwen op u en uw organisatie en weten u te vinden voor advies of hulp. Daar heeft u als bestuurder/manager van uw corporatie namelijk voor gezorgd.

Uw huis kan tegen een stootje?
U heeft uw huis op alle verschillende terreinen van crisismanagement volledig ingericht. Mocht uw organisatie getroffen worden door een ramp of crisis (brand, explosie, asbest, uitval nutsvoorzieningen) heeft u de eventueel verregaande gevolgen volledig onder controle. U weet wanneer en wie u alarmeert, hoe u communiceert met externe partijen, welke processen in ieder geval door moeten draaien en hoe u de organisatie zo snel als mogelijk terug laat keren naar de reguliere situatie. Voor uw klanten bent u 24 uur per dag, 7 dagen in de week thuis en u informeert hen.

Uw huis: een stevig fundament!
Uw huis staat stevig. U heeft namelijk een Integraal Crisisbeheersingsplan. Dit is uw fundament. Het raamwerk waarmee uw organisatie in staat is om slagvaardig, gedegen en met zekerheid zowel interne als externe crises te reguleren. Alle nodige (rand)voorwaarden en hoe alle onderdelen van de crisisorganisatie zijn ingericht, heeft u in uw beleidsplan geformuleerd, inclusief de borging en het traject van opleiden, trainen en oefenen. Uw Crisisbeheersingsplan staat zo vast als een (uw) huis.

De bewoners
Samen met al uw bewoners staat u professioneel, opgeleid, getraind en geoefend klaar voor uw klanten. Iedereen kent zijn/haar rol. Uw medebewoners beschikken namelijk ook over alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om deze crisis gedegen en constructief te tackelen. Uw klanten kunnen altijd vertrouwen op de door u bekende geleverde service!

De buren
U heeft uw huis op orde en u weet ook wie uw buurtgenoten zijn, de veiligheidsregio en de gemeente! U spreekt ze regelmatig. Een goede buur is beter dan een verre vriend geldt zeker ook in deze setting. Ofwel de belanghebbenden, samenwerkingspartners, leveranciers, pers, overheden etc. U kent ze allemaal om gezamenlijk de crisis efficiënt en effectief aan te pakken.

Wordt uw huis verbouwd?
Is uw huis nog niet volledig ingericht zoals hierboven omschreven? Misschien is het dan tijd voor een kleine verbouwing, volledige renovatie of wellicht een verhuizing?
Om dit te bepalen, nodigen wij u graag uit voor onze Masterclass Crisismanagement en Strategische Besluitvorming op dinsdag 31 oktober a.s. Daar laten wij u als bestuurder of manager graag zien hoe u de trotse eigenaar kunt worden van bovengenoemd huis en ontvangt u ook nog eens 8 PE-punten. Wij kijken uit naar uw komst!

Crisis-Profs