Experts uit de praktijk helpen u crises te beheersen

Is uw organisatie al crisisproof?

Wij helpen u graag!

CrisisProfs haalt kracht uit de eenvoud!

Voor onze klanten vertalen wij lastige opgaven naar praktische oplossingen en realiseren deze vervolgens gezamenlijk. Kortom adviseren om te realiseren.

Ons netwerk bestaat uit zelfstandige experts uit de praktijk met strategische/operationele functies binnen de hulpdiensten. Deze ervaringsdeskundigen hebben uiteenlopende functies bij betrokken partners van de veiligheidsregio’s en hebben ruime ervaring binnen de crisisorganisatie. Ze zijn tevens zeer bekend met de multidisciplinaire samenwerking binnen een veiligheidsregio. Onze ervaringsdeskundigen vormen de flexibele schil van onze organisatie en beschikken over specifieke kennis en vaardigheden die inzetbaar zijn binnen iedere branche. Zij hebben het vermogen om te improviseren zodat zij optimaal passen bij uw organisatie.

Kitty Hahn-Legeland McPM

Initiator/Adviseur
Crisisbeheersing

Annette Barnas

Coördinator Opleidingen
Crisismanagement

Ons netwerk

CrisisProfs is een handelsnaam waaronder een aantal bekende partijen gezamenlijk opleidingen en trainingen aanbieden voor organisaties. Een aantal van deze partijen zijn o.a.:

Werken bij Crisis-Profs

Ben jij dé adviseur/trainer als het aankomt op Crisismanagement en ben je op zoek naar een sterk team? Een open sollicitatie sturen kan altijd. Neem dus gerust contact met ons op. Geef duidelijk aan wat jouw motivatie en ambitie is en hoeveel uren je eventueel beschikbaar bent.