Experts uit de praktijk helpen u crises te beheersen

Is uw organisatie al crisisproof?

Wij helpen u graag!

CrisisProfs haalt kracht uit de eenvoud en kwaliteit uit de praktijk!

Voor onze klanten vertalen wij lastige opgaven naar praktische oplossingen en realiseren deze vervolgens gezamenlijk. Kortom adviseren om te realiseren.

Ons netwerk bestaat uit zelfstandige crisismanagement experts uit de praktijk met strategische/operationele functies binnen de hulpdiensten. Deze ervaringsdeskundigen hebben uiteenlopende functies bij betrokken partners van de veiligheidsregio’s en hebben ruime ervaring binnen de crisisorganisatie. Ze zijn tevens zeer bekend met de multidisciplinaire samenwerking binnen een veiligheidsregio. Onze Profs vormen de flexibele schil van onze organisatie en beschikken over specifieke kennis en vaardigheden die inzetbaar zijn binnen iedere branche. Zij hebben het vermogen om te improviseren zodat zij optimaal passen bij uw organisatie.

Met onze jarenlange ervaring in crisismanagement adviseren wij u deskundig over alle mogelijkheden voor uw organisatie. Met expertise binnen zowel de zorgsector als bij woningcorporaties begeleiden onze vakkundige specialisten u bij alle vragen of uitdagingen bij uw voorbereiding op een mogelijke ramp of crisis.


Bewezen effectief


Onze Profs zijn al jaren actief binnen onze trouwe klantenkring. Met plezier vertellen wij u over onze effectieve inzet en brengen u graag in contact met deze jarenlange klanten.

Crisisprof Kitty

Kitty Hahn-Legeland McPM

Crisismanager
Adviseur & Trainer
Crisisbeheersing & Bedrijfscontinuïteit
+31(0)6343932804

Mandy de Leth

Coördinator
Opleidingen
Crisismanagement
+31(0)652431494

Ons netwerk

CrisisProfs is een handelsnaam waaronder een aantal bekende partijen gezamenlijk crisismanagement opleidingen, cursussen en trainingen aanbieden voor organisaties. Een aantal van deze partijen zijn o.a.:

Logo Aedes high res
Logo Politie
Logo Roy
CrisisConnect logo

Werken bij CrisisProfs

Ben jij dé adviseur/trainer als het aankomt op Crisismanagement en ben je op zoek naar een sterk team? Een open sollicitatie sturen kan altijd. Neem dus gerust contact met ons op. Geef duidelijk aan wat jouw motivatie en ambitie is en hoeveel uren je eventueel beschikbaar bent.