Altijd voorbereid op een crisis?

Bekijk de verschillende masterclasses en behaal 8 PE-punten!

Ontdek hoe eenvoudig Crisismanagement is.

Wilt u in sneltreinvaart kennis opdoen over de belangrijkste aspecten op het gebied van Crisismanagement?
Wilt u ontdekken hoe ongelooflijk simpel het is om een veilige omgeving te creëren tijdens een calamiteit?
Bel ons voor een incompanytraining of kom naar een van onze masterclasses verzorgt door onze Crisisprofs met ruime ervaring in het werkveld. U kunt op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt en een duidelijk antwoord geeft op elke vraag. Zo spijkert u snel en effectief uw kennis bij.

Crisismanagement (incompany) trainingen

Ons doel is dat u zich optimaal ontwikkelt tijdens de crisismanagement trainingen die actueel, praktisch en interactief zijn en vertellen u graag over ons doeltreffende 7-stappenplan; en eenvoudig format waarmee uw organisatie wordt voorbereid op iedere crisis. Deze incompanytrainingen zijn vop een eigen gewenste datum te boeken en worden volledig op maat gemaakt. Deze trainingen verzorgen wij zowel ‘live’ als ook online. Uiteraard is ook blended een mogelijkheid (sommige deelnemers ‘live’ en sommige deelnemers vanuit huis). Eén telefoontje is voldoende: 06-43932804 of mail naar info@crisisprofs.com.

Masterclasses

Onderstaande Crisismanagement masterclasses maken deel uit van ons 7-stappenplan. Staat uw onderwerp er niet tussen? Bel of mail ons voor alle mogelijkheden. Wij maken uw masterclass met plezier op maat.

Voor woningcorporaties:
Onze masterclasses zijn onder andere ontwikkeld voor de PE Academie van AEDES.
Bestuurders van woningcorporaties ontvangen hiervoor 8PE punten.
Is uw corporatie aangesloten bij AEDES? Dan ontvangt u ook nog eens een aanzienlijke korting op onze masterclasses en diverse trainingen.

Meer weten over onze Masterclasses?

Heeft u nog een vraag over de aangeboden masterclasses horen wij dat uiteraard graag. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.