Altijd voorbereid op een crisis?

Bekijk de verschillende trainingen en behaal 8 PE-punten!

Ontdek hoe eenvoudig Crisismanagement is met onze Crisismanagement trainingen.

Wil je kennis opdoen over de belangrijkste aspecten op het gebied van Crisismanagement?
Wil je ontdekken hoe ongelooflijk simpel het is om een veilige omgeving te creëren tijdens een calamiteit?
Bel ons voor een crisismanagement training, incompanytraining verzorgt door onze Crisisprofessionals met ruime ervaring in het werkveld. Je kunt op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt en een duidelijk antwoord geeft op elke vraag. Zo spijker je snel en effectief je kennis bij.

Crisismanagement (incompany) trainingen

Ons doel is dat je je optimaal ontwikkelt tijdens de crisismanagement trainingen die actueel, praktisch en interactief zijn en vertellen je graag over ons doeltreffende 7-stappenplan; en eenvoudig format waarmee uw organisatie wordt voorbereid op iedere crisis. Deze incompanytrainingen zijn op een eigen gewenste datum te boeken en worden volledig op maat gemaakt. Deze trainingen verzorgen wij zowel ‘live’ als ook online. Uiteraard is ook blended een mogelijkheid (sommige deelnemers ‘live’ en sommige deelnemers vanuit huis). Eén telefoontje is voldoende: 06-43932804 of mail naar info@crisisprofs.com of vul ons contactformulier in.

Voor woningcorporaties:
Onze trainingen zijn onder andere ontwikkeld voor de PE Academie van AEDES.
Bestuurders van woningcorporaties ontvangen hiervoor 8PE punten.

Meer weten over onze trainingen?

Heb je nog een vraag over de aangeboden trainingen horen wij dat uiteraard graag. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.